İMC, Hayatın Sesi ve Özgür Radyo internette karardı!

İMC, Hayatın Sesi ve Özgür Radyo'nun internet siteleri karartıldı. Kanalların Türksat yayını daha önce KHK'lar kapsamında kesilmişti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - OHAL KHK'ları kapsamında kapatılma kararı alınan televizyonlar arasında yer alan Hayatın Sesi ve İMC televizyonlarının internet yayınları da kesildi.

Olağanüstü Hal sürecinde çıkarılan KHK kapsamında, Hayatın Sesi TV, Denge TV, Jiyan TV, Zarok TV ve Van TV’nin de aralarında bulunduğu 12 TV ve 11 radyonun yayını durduruldu. Bu kararın alınmasının ardından yayın hayatına internet üzerinden devam eden imc tv, Hayatın Sesi TV ve Özgür Radyo'nun internet sitelerine de erişim engellendi.

tv

Hayatın Sesi Televizyonu'nun internet sitesine girildiğinde bu mesaj görünüyor.

VPN'LE ERİŞİLEBİLİYOR

TÜRKSAT, Hayatın Sesi TV, Denge TV, Jiyan TV, Zarok TV ve Van TV’nin de aralarında bulunduğu 12 TV ve radyo kanalının yayınını durdurdu.

Hayatın Sesi TV, internet üzerinden devam ettiği yayınında, Başbakanlık emriyle OHAL kapsamında yayının durdurulduğuna dair bilgi  edindiklerini" açıklamasını yapmıştı. Üç yayın organının internet sitesine de sansür uygulanıyor. Üç internet sitesine şu sıralarda sadece VPN kullanılarak erişim sağlanabiliyor. İMC TV de 'Dailymotion üzerinden yayındayız' mesajını tweet attı.

İMC TV'den, 'geri dönün' çağrısıİMC TV'den, 'geri dönün' çağrısı