Gumbel Group, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Gumbel Group'un geliştirdiği OxoTracker, Türkiye'de Uluslararası Elektroteknik Komisyonu’nun IEC 62817 sertifikasını alan ilk şirket oldu.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Güneş enerjisi sektöründe faaliyet Gumbel Group, geliştirdiği OxoTracker güneş takip sistemi elektronik bileşenleriyle Uluslararası Elektroteknik Komisyonu’nun IEC 62817 sertifikasını almaya hak kazanan Türkiye'den ilk şirket oldu.

'DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEĞE KATKIDA BULUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Bu başarının kurumsal özgüvenlerini artırdığını söyleyen OxoTracker Genel Müdürü Yasir Herdem, konuya dair şu açıklamada bulundu:

“IEC 62817 sertifikasıyla zorlu saha koşullarına cevap verecek, enerji verimini optimize edecek ve bunları yaparken en az bakım gerektirecek bir ürün ortaya çıkarma taahhüdümüzü belgelemiş olduk. Global pazarda rekabet edebilir, yüksek kalitede ve güvenilir bir ürün ortaya çıkaran ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Ürünümüzde yazılım ve elektronik sistemler büyük rol oynuyor. Kendi bünyemizde geliştirdiğimiz bu sistemler, ürünümüzün teknolojik üstünlüğünü pekiştiriyor ve müşterilerimize en yüksek kalitede çözümler sunmamıza olanak tanıyor. Daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için çözüm ortaklarımız ve müşterilerimizle çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

(EKONOMİ SERVİSİ)