Gülşen'den İzmir paylaşımı: Kavuşmaların en büyüğünü yaşadık

Gülşen, 2023 Yılbaşı Konseri kapsamında 31 Aralık akşamı İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda dinleyicilerle buluştu. Konserin ardından paylaşım yapan şarkıcı "Kavuşmaların en büyüğünü yaşadık" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Nisan 2022'de verdiği konserde imam hatiplilerle ilgili söyledikleri gerekçe gösterilerek tutuklanan ve 4 gün hapis yatan sanatçı Gülşen, yeni yıla İzmir Gündoğdu Meydanı'nda verdiği halk konseri ile girdi.

Sahnede yeni yılın iyi geçmesi dileğinde bulunan Gülşen, "Sizi çok özledim. Hepinizi özlemle kucaklıyorum. İnanılmaz heyecanlıyım çünkü çok önemli bir akşam hem benim hem sizin için. Malum biliyorsunuz. Konserin başında bir sevgi patlaması yaşadık. Tüm yılımız çok güzel geçsin" dedi.

Dört buçuk aylık aranın ardından ilk halk konserini gerçekleştiren şarkıcı, konserin ardından sosyal medya hesaplarında sahneden fotoğraflar paylaştı.

Gülşen paylaşımında "Düşüncesi bile içimi açan güzel İzmir’de kavuşmaların en büyüğünü yaşadık. Yeni yıl tüm şahanelikleriyle gelsin. Sizi çok seviyorum" dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)