Grease filmiyle tanınan oyuncu Olivia Newton-John hayatını kaybetti

Şarkıcı ve oyuncu Olivia Newton-John 73 yaşında meme kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Oyuncu, John Travolta ile başrollerini paylaştığı müzikal film "Grease" ile tanınıyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Grease"deki rolüyle tanınan Grammy ödüllü şarkıcı ve oyuncu Olivia Newton-John, meme kanseri nedeniyle 73 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini eşi John Easterling, sosyal medya hesabından duyurdu.

John Easterling, yaptığı paylaşımda, "Bu sabah Güney Kaliforniya'daki Çiftliğinde, ailesi ve arkadaşlarıyla çevrili olarak huzur içinde öldü" ifadelerini kullandı. Açıklamada ayrıca, "Olivia, 30 yılı aşkın bir süredir meme kanseriyle olan yolculuğunu paylaşarak zaferlerin ve umudun bir simgesi olmuştur" denildi.

Oyuncunun "Grease"teki rol arkadaşı John Travolta, sosyal medyada bir paylaşım yaparak, "Sevgili Olivia, hayatımızı çok daha iyi hale getirdin. Etkiniz inanılmazdı. Seni çok seviyorum. Yolda görüşürüz ve hepimiz tekrar birlikte olacağız. Seni gördüğüm andan itibaren ve sonsuza kadar seninleyim! Senin Danny'nin, senin John'un!" yazdı.