Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye: Projesiniz ve hepimiz bunu biliyoruz

Muharrem İnce'ye tepki gösteren Gökhan Özoğuz, "Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili paylaşımda bulundu. Twitter'dan İnce'nin açıklamalarını alıntılayan Özoğuz, "Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz" dedi.

Özoğuz'un paylaşımında kullandığı ifadeler şöyle:

"Sayın Muharrem İnce siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahdan hangi sebeple nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürk'ün hiçbir çocuğu size asla oy vermeyecektir!"

 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Muharrem İnce, "Sırça köşklerde yaşayanlar, salon siyasetçileri oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan sözde sanatçılar bu zorlukları gördünüz mü? Boğazda viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler… " sözleriyle tepki çekmişti.