God of War'u geçti: Kedi simülasyonu oyunu 'Stray', 2022’nin en iyi puanlı oyunu oldu

Kedi simülasyonu oyunu 'Stray', 'God of War' oyununu geçerek Steam’de 2022’nin en iyi kullanıcı puanlı oyunu oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kıyamet sonrası dönemde geçen kedi simülasyonu oyunu 'Stray', Steam'in 2022 yılı için hazırladığı Top250 listesinde 'God of War' oyununu geride bırakarak zirveye yerleşti. 'Stray', kullanıcı puanları ile hazırlanan listede 2022’nin en iyi kullanıcı puanlı oyunu oldu.

Kayıp Rıhtım'ın PlayStation Lifestyle'dan aktardığı habere göre, Steam'in Top250 listesinde 'Stray'i ve 'God of War’u, 3. sırada 8.55’lik puanıyla 'PowerWash Simulator', 4. sırada 8.47’lik puanıyla 'Teardown' ve 5. sırada ise yine 8.47’lik puanıyla 'Dorfromantik' takip ediyor.

TÜM ZAMANLARIN EN İYİ OYUNLARI ARASINDA 44. SIRADA

İnceleme yazılarında birçok olumlu yorum alan kedi simülasyonu oyunu, Steam’de yüzde 98’lik bir onay derecesi ile 8.61’lik puana sahip. Bu puan, oyunu resmi olarak satın alan oyunculardan gelen 40 binden fazla incelemeye dayanıyor. 'Stray' ayrıca, tüm zamanların en iyi 250 Steam oyununda da 44 numaraya yükseldi.

EŞ ZAMANLI OYUNCU REKORU

Kullanıcı puanlamaları ile bir numaraya yükselen oyun, son zamanlarda Annapurna Interactive tarafından yayınlanan Twelve Minutes oyununun Steam’deki 8 bin 21 eş zamanlı oyuncuya sahip olan rekorunu da kırdı ve oyunun yayınlanmasından kısa bir süre sonra 50 binden fazla oyuncu topladı.