Gişelere çarpan araçtaki 3 kişi öldü, 1 çocuk yaralandı

Ordu'dan yola çıkan otomobil Bolu'da Gerede gişelerine çarptı. Kazada Adem Genç, Esma ve Sevda Güvenkaya öldü. 10 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Bolu'da bir hafif ticari araç Gerede gişelerine çarptı. Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Ordu'dan yola çıkan Adem Genç idaresindeki plakalı hafif ticari araç, Anadolu Otoyolu'na girmeye çalıştığı sırada Gerede gişelerine çarptı. Kazada sürücü ile araçtaki Esma ve Sevda Güvenkaya olay yerinde vefat etti.

Ağır yaralanan Deniz K. (10) ise sağlık ekiplerince Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçta bulunan fındıkların çevreye saçılması nedeniyle otoyola girişler bir süre tek şeritten sağlandı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Saygılı da olay yerine gelerek bilgi aldı. Cenazeler, polis, jandarma ve savcılık incelemesi sonrası Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler bolu gişe kaza