Gelecek Partili Selim Temurci: Ümit Özdağ günün şakasını yapmış

Gelecek Partili Selim Temurci, Özdağ'ın 'İçişleri Bakanı' paylaşımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Şaka sanırım. Kazanmak için her yol mübah değildir" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın bileşenlerinden olan Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, ikinci turda ittifakın ortak adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Suriyelileri, İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" sözleri üzerine, "Kazanmak için her yol mübah değildir" dedi. 

Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan ve 7 maddeli mutabakatta anlaşmaya varan Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda İçişleri Bakanı olacağının sinyalini verdi. 

Millet İttifakı'ndan ilk tepki, Gelecek Partisi'nden geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temurci, Twitter'dan şunları yazdı:

"Sn. Özdağ günün şakasını yapmış sanırım! Bir şaka da benden. Bu adam İçişleri Bakanı olacağım diyorsa, Sn. Soylu kesin kalacak demektir.

Bir toplumsal barış projesi olan Millet İttifakı, göç ve sığınmacı problemini çözmeyi taahhüt etmiştir. Kazanmak için her yol mübah değildir." (HABER MERKEZİ)