Gece kulübünde ‘ben MHP ilçe delegesiyim’ dedi, karakolda darp edildi

İstanbul Aksaray'da bir gece kulübüne giden Zeki Gülyüz, iddiaya göre gelen 10 bin liralık hesaba itiraz ederek, ''Ben MHP ilçe delegesiyim'' dedi. Bunun üzerine karakola götürülen Güzel, darp edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Aksaray'da bulunan bir gece kulübüne arkadaşıyla giden Zeki Gülyüz, gelen hesaba itiraz etti. Şikayet üzerine eğlence mekanına gelen polislere ‘'Ben MHP delegesiyim'' diyerek tartışmaya başladı. Bunun üzerine gözaltına alınan Gülyüz, Aksaray Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi’ne götürüldü.

Zeki Gülyüz, 30 Haziran gecesi yanında bir arkadaşıyla birlikte İstanbul’un Aksaray semtinde bir gece kulübüne gitti. Gelen 10 bin liralık hesaba yüksek olduğu gerekçesiyle itiraz eden Gülyüz, mekan sahipleri ile tartışmaya başladı. Şikayet edilmesi üzerine polisler mekana gelerek Gülyüz’ü ikna etmeye çalıştılar. Gülyüz, polislere ''Ben MHP ilçe delegesiyim'' dedi. Bir süre devam eden karşılıklı tartışmadan sonra 'görevi yaptırmama ve mukavemet' gerekçesiyle gözaltına alınan Gülyüz, karakola götürüldü. Gülyüz, karakolda 'sabaha kadar' darp edildiğini söyledi. 

Gülyüz, verdiği ifadede şunları söyledi: "Mekanda hesap çok yüksek geldi. Bana, ‘Yiyorsunuz, içiyorsunuz, hesaba gelince ödemiyorsunuz’ dediler. Ben, ‘MHP ilçe delegesiyim’ dedim. Daha sonra polisler beni Aksaray Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi’ne götürdü. İfadelerin alındığı yerde darp etmeye başladılar. Beni sabaha kadar dövdüler. Bana neler neler yaptılar.''

Darp raporu alan Gülyüz emniyet görevlilerinden şikayetçi olacağını söyledi.