Gaziosmanpaşa'da taksi ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı 

Gaziosmanpaşa'da seyir halindeki bir taksi ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralananlar ambulanslar ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki Yeni Mahalle'de saat 06.00 sıralarında trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre, İsmail Bekdemir kullandığı kamyonet ile Hüseyin Yavuz'un kullandığı taksi Kemal Şeker Bulvarı ile Hekimsuyu Caddesi kesişiminde henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı.

DHA'nın haberine göre kaza sonrası taksi şoförü Yavuz ile ismi öğrenilemeyen bir yolcu yaralandı. Kamyonet sürücüsü şans eseri yara almazken, beraberinde ki Olcay Çetinkaya yaralandı. Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.  

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri yaparak çevre hastanelere kaldırdı. İtfaiye ekipleri de kazaya karışan taksi ile kamyonet üzerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Kamyonet ile taksi, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.  (HABER MERKEZİ)