Gazeteci Gönültaş'a cinsel istismar haberi soruşturması: Devletin kurumları yıpratılmaya çalışılıyor

Manisa’da 14 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğramasının ardından devlet gözetimindeyken kaybolmasını haber yapan Gazeteci Hale Gönültaş’a soruşturma başlatıldı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Hale Gönültaş hakkında Manisa’da 14 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismara uğradıktan sonra devlet korumasına alınmasına rağmen pavyonlarda çalıştırıldığını ortaya koyan haberi ile ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS, 'BENİ KASTEDİYOR' DEMİŞ

Kısa Dalga'da yer alan habere göre soruşturma, haberde adı geçmeyen bir polis memurunun kız çocuğunun annesinin dile getirdiği “istismar” iddialarıyla kastedilenin kendisi olduğunu belirterek yaptığı suç duyurusu üzerine başlatıldı. Haberle devletin kurumlarının yıpratılmaya çalışıldığını ileri süren polis memuru, Gönültaş’ın yanı sıra kendisi hakkındaki iddiaları dile getirdiği için kız çocuğunun annesi ve anneye yardım ettiği gerekçesiyle Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu yetkililerinden de şikayetçi oldu. Polis memuru E.Y. ifadesinde, ‘’Sırf bir kadının iddiası ile devletin bu kadar yıpratılması kabul edilemez’’ dedi. (HABER MERKEZİ)