Galatasaray ile SOCAR arasında tüm branşları kapsayan 3 yıllık anlaşma

Galatasaray, SOCAR ile 3 yıllık sponsorluk, reklam ve tanıtım hakları sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Kulübü, Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR ile tüm branşları kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Kulübü ve Azerbaycan'ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan 3 yıllık sponsorluk, reklam ve tanıtım hakları sözleşmesi imzalandı" denildi.

Anlaşmaya göre SOCAR'ın, sarı-kırmızılı futbol takımının Avrupa kupalarında oynayacağı maçlarda forma göğüs kısmında da yer alacağı belirtildi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, bu anlaşma ile iki önemli markanın enerjisini birleştirdiğini söyleyerek “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşı ve Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev’in doğumunun 100. yılında inşa edilen bu anlamlı iş birliğinde iki kardeş ülkenin spordaki ve enerjideki öncü kuruluşları güçlerini birleştirdi. Bu iş birliğinin iki kardeş ülke başta olmak üzere her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (HABER MERKEZİ) 

Etiketler Galatasaray SOCAR