Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası

PFDK, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'ya 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ceza kararlarını açıkladı.

TFF'nin internet sitesinden duyurulan kararlara göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e, açıklamalarındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" gerekçesiyle 50 gün hak mahrumiyeti ve 120 bin lira para cezası verildi. Açıklamanın kulübün internet sitesinde yayınlanması nedeniyle Galatasaray da 200 bin lira para cezasıyla cezalandırıldı.

Ümraniyespor maçı sonrasında açıklama yapan Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'e 100 bin lira para cezası kesildi.

"Kulüp idarecileri tarafından müsabaka sonrası basın mensuplarına yapılan ve kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamaları nedeniyle" Fenerbahçe'ye 100 bin lira para cezası uygulandı.

KAYSERİSPOR BAŞKANI VE 11 GÖREVLİYE CEZA

Beşiktaş maçı sonrasında soyunma odası koridorlarında hakeme hakaretle suçlanan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı için 3 ay hak mahrumiyeti ve 200 bin lira para cezası kararı çıktı.

Kayserispor görevlileri Çetin Uzuno, Alper Türkmen, Tayfun Ramazan Yıldırım, Hakan Pazan, Ali Türkmen, Ahmet Dirgenali, Zehra Taşyürek, Murat Korucu, Güler Erkılıç, Tugay Akın ve Bünyamin Erol'a "stadyuma usulsüz seyirci almasından dolayı talimatlara aykırılık" nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Giresunspor Yardımcı Antrenörü Sinan Közen de Adana Demirspor maçında "hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi" gerekçesiyle 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesi giriş yasağı ile 26 bin lira para cezası aldı. (HABER MERKEZİ)