Fuat Güner: Özkan Uğur yoğun bakımda

MFÖ grubundan Fuat Güner, Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili, "Ciğerlerinden sıvı çekildi. Tedavisini tamamlayıp yakın zamanda aramıza dönecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında lenfomaya yakalandı ve tedavi oldu. Geçtiğimiz yıllarda hastalığı nükseden  Uğur, Temmuz 2020'de "İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim" dedi. 

'AKILLI İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM'

Uğur geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada, "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…." ifadelerini kullandı.

Hürriyet'in haberine göre, kemoterapi nedeniyle vücudu yorgun düşen ünlü sanatçı tedavisini 3 aydır yoğun bakımda sürdürülüyor. MFÖ grubundan Fuat Güner, Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi: "Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Kemoterapi aldığı için böbrekleri ve ciğerleri zorlandı. Ciğerlerinden sıvı çekildi. Tedavisini tamamlayıp yakın zamanda aramıza dönecek inşallah." (HABER MERKEZİ)