Flash TV'de 'isim' krizi: Saldırının son halkası

Flash TV sahibi Mehmet Emin Göktuğ, kayyım atandıktan sonra kanalın yayınlarına son verilerek yeni bir isimle yayın yapılmasına tepki göstererek hukuki süreci başlattığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayyım atandıktan sonra kapatılarak başka bir isimle yayına başlayan Flash TV'nin sahibi Mehmet Emin Göktuğ, "Flash TV’nin isim ve varlıklarını kullanarak, ‘Flash Haber’ adı altına yayın yapanlara karşı hukuksal süreç başlatılmıştır" dedi.

“Haklı hukuki süreçleri ve kanunlara arkadan dolanarak, kaçma ve oldu bittiyle Flash TV’nin talan edilmesine müsaade edilmeyeceğini” belirten Göktuğ, “Flash Tv’nin maddi manevi haklarını korumada asla taviz verilmeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

'SALDIRILARIN YENİ BİR HALKASI'

Açıklamada, "Kayyım yönetimindeki Flash TV yayınını sona erdirirken, marka hakkına da tecavüz niteliğindeki isimler; aynı frekanstan, başka bir şirketin yayınının yapılması daha önce şirket yönetim kurulundan habersiz olarak olası bir fon desteğiyle ele geçirilmiş Flash TV’ye yapılan saldırının yeni bir halkasıdır" sözlerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz mart ayında, iki yıl aradan sonra 2021 Ekim'inde ekranlara dönen Flash TV’de, ortak iki kardeş arasındaki anlaşmazlığın yargıya taşınmasının ardından kayyım atanmıştı.

Kardeşlerden Mehmet Emin Göktuğ yaptığı yazılı açıklamada, kanalın kayyım tarafından yönetileceğini söylemişti.

Açıklamada, ocak ayında vefat eden Ömer Ziya Göktuğ'un hayattayken varislerini dahil ederek hukuksuz bir dizi işlem gerçekleştirdiği savunulurken, "Yayın politikası, şirket yönetim kurulundan habersiz olarak olası bir fon desteğiyle ele geçirilmiştir" denilmişti. (HABER MERKEZİ)