Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu ile buluştu: 'Öpüyorum canım annem'

Geçirdiği operasyonun ardından kemoterapi tedavisine başlayan Filiz Akın, Arka Sokaklar çekimleri nedeniyle bir süredir görüşemediği oğlu İlker İnanoğlu'yla buluştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Yumurcak", "Gurbet Kuşları", "Dağlar Kızı Reyhan" ve "Acı Hayat" gibi filmlerle tanınan Yeşilçam oyuncusu Filiz Akın, sosyal medya hesabından uzun süredir görüşemediği oğlu İlker İnanoğlu'nun kendisini ziyaret ettiği anları paylaştı. Akın, oğlunun tedavisi için moral olduğunu söyledi.

Filiz Akın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "İlker İstanbul’da 'Arka Sokaklar' dizisinde oynadığı için uzunca bir ara (aylardır) görüşememiştik. Hepimiz gibi canım sıkkın ama beni güldürünceye kadar uğraşması, yarın (kemoterapiden çene kemiğim birbirine kaynadığından dolayı) zorca bir diş tedavim var onun için de moral oldu" notunu düştü. 

Videoda İlker İnanoğlu, annesiyle balkonda otururken, kameraların kendisine döndüğünü görünce, "Yaklaş bize. Natürel bir şekilde anneme sarılıyorum. Öpüyorum canım annem" diyor. 

Bu yılın başlarında sağlık sorunları yaşadığını ve bu sebeple hastaneye gittiğini söyleyen Filiz Akın, üst kulağında şüpheli bir doku olduğunu açıklamıştı. 

Doktorların verdiği bilgiler doğrultusunda sol kulağındaki kanserli dokunun alınması için iki kez ameliyat olan Filiz Akın, bir ay önce "Bir türlü iyileşemedim" diyerek MR çektireceğini açıklamış ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söylemişti.