Feyyaz Uçar: Semih'i Beşiktaş'ta tutabileceğimizi zannetmiyorum

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Uçar, 2-0'lık Trabzonspor maçının ardından takımı sırtlayan 18 yaşındaki Semih'e övgüler yağdırdı: Semih'in olmadığı maçlarda zorlanıyoruz. Teklifler de zaten başladı.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig’in 23. haftasında Dolmabahçe'de Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ın gündeminde son haftaların yıldızı 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy var. 

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, maç sonu açıklamasında mücadeleden mutlu olduklarını söyledi, genç Semih'i övdü.

İki golle gecenin yıldızı olan Semih Kılıçsoy'un oyununu değerlendiren Uçar, şunları söyledi: "Çıkıp sorumluluk alması, yeteneğini ortaya koyması en sevindirici olaydı. Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Türk futbolunun son yıllardaki en büyük yıldızı. Teklifler zaten başladı. Montella da milli takıma davet edecektir. Avrupa Şampiyonası'nda forma giyerse sonrasına bakacağız. Kazanamadığımız 3 maçta da zaman zaman iyi oyunlarımız oldu ama son vuruşlarda sıkıntı yaşadık. Semih'in olmadığı maçlarda zorlanıyoruz. Atak sonlandırmalarımızda hep Semih'in imzası var."

Tüm takımlar için adalet istediklerini söyleyen Uçar, "Bugün Baniyya'nın Semih'e yaptığı harekete aklımız takıldı. Her takımın haklı olduğunu düşündüğü pozisyon var. Biz adaleti herkes için istiyoruz." şeklinde konuştu.

SEMİH: ÇOK MUTLUYUM

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Semih Kılıçsoy ise "Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi çalıştık. Hafta içi çalıştıklarımızı sahaya iyi yansıttık. Ben de takımıma gollerle katkı sağladım. Çok mutluyum." diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nda oynamanın hayali olduğunu söyleyen siyah-beyazlı golcü, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. A Milli Takım forması giymek her zaman hayalim. Bunun için çok çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum." dedi.

(SPOR SERVİSİ)