Festivalde 'gizemli' isim: Dijital ayak izine rastlanmadı

21 Haziran-25 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Glastonbury Festivali'nde sahne alacağı açıklanan 'ChurnUps' isimli müzik grubunun herhangi bir dijital ayak izine rastlamadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olarak görülen ve her yıl İngiltere'de düzenlenen Glastonbury Festivali'nde sahne alacak sanatçlıar ve sıralamaları açıklandı. Ancak, programda yer alan bir müzik grubu dinleyiciler arasında merak konusu oldu.

21 Haziran-25 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek festivalin meşhur Piramit Sahnesi'ne çıkacağı belirtilen 'ChurnUps' isimli müzik grubu, hayranların gözünden kaçmadı. Royal Blood ve Arctic Monkeys'in ardından üçüncü sırada yer alan ChurnUps'ın ismini Google'da aratan dinleyiciler, herhangi bir dijital ayak izine rastlamadı.

'PULP' OLABİLİR Mİ?

Daha öncede sürpriz sanatçı ve konukların sahne aldığı festivalde, ChurnUps isimli grubun da aslında başka bir sanatçı olabileceği iddialar arasında. 1995 yılında 'Common People' şarkısıyla üne kavuşan İngiliz müzik grubu Pulp'ın, sürpriz isim olacağı belirtiliyor.

Lady Gaga, White Stripes, Radiohead, The Killers, Biffy Clyro ve The Libertines gibi gruplar da, geçtiğimiz yıllarda duyuru yapılmadan sahneye çıkmıştı. (DIŞ HABERLER)