Fernando Morientes Türkiye'de

Eski futbolcu Fernando Morientes bel fıtığı tedavisi için İstanbul'a geldi, Galatasaray formasıyla poz verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın eski futbolcusu Fernando Morientes, bel fıtığı tedavisi için Türkiye'ye geldi. İstanbul Fulya'da özel bir klinikte muayene edilen İspanyol sporcuya tedavi uygulandı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Morientes, birçok futbolcunun omurga konusunda sıkıntı yaşadığına dikkat çekti. Kariyeri boyunca sırt ve omurga bölgesinde çok ağrı çektiğini aktaran Morientes, "Buraya gelerek doktorla tanışma şansı elde ettim. Birçok futbolcu kalbiyle ilgili ya da fiziğiyle alakalı kontrolden geçiyor. Ama sırt ve omurgayla ilgili kontrol yaptırmıyor. Şunu söylemeliyim ki oyuncular uzun bir kariyer hedefliyorsa, bu sorunu arkada bırakmamalıyız. Doktora çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde iyi bir maç izlediklerini de söyleyen Morientes, son olarak LaLiga'da Getafe forması giyen Enes Ünal'ın başarılı bir sezon geçirdiğini, ileride çok daha iyi bir kariyere sahip olacağını belirtti.

Açıklamaların ardından Dr. Fatih Kırar, Fernando Morientes'e Galatasaray forması ile bileklik hediye etti. (HABER MERKEZİ)