Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferini duyurdu

Fenerbahçe, Glasgow Rangers forması giyen Ryan Kent'i kadrosuna kattı. Kent, "Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, son olarak Glasgow Rangers forması giyen Ryan Kent'i transfer ettiğini duyurdu. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır. Resmi sözleşme oyuncumuzun sezon başı kampı için ülkemize geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacaktır" denildi.

'BÜYÜK GURUR DUYUYORUM'

Fenerbahçe'nin Twitter hesabından paylaşılan videoda Kent'in açıklamalarına yer verildi.

Kent, açıklamasında, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhaba. Öncelikle kulübümüz için kupa kazanılmasında pay sahibi tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ryan Kent, şunları söyledi: "Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük gurur duyuyorum. Yeni sezon ile ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. İlk hedefimiz Süper Kupa'yı kazanmak olacak."

Futbola Liverpool altyapısında başlayan Ryan Kent, 2015-16'da yarım sezonluğuna Coventry'ye kiralanmıştı. 2016-17 sezonunda Barnsley'e kiralanan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu daha sonra sırasıyla Freiburg, Bristol ve Rangers formaları giymişti.

İskoç ekibi 2019-20 sezonu başında Ryan Kent'in bonservisi için Liverpool'a 7,5 milyon euro ödemişti. (HABER MERKEZİ)