Fenerbahçe yeni formalarını tanıttı: Yıldızlar gitti, Atatürk imzası geldi

Fenerbahçe'nin yeni sezonda kullanacağı formalar tanıtıldı. Başkan Ali Koç, "Artık formalarımızda yıldız kullanmayacağız" dedi. Formaların arka ense kısmında Atatürk imzası konuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü, PUMA ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde kulübün efsaneleşmiş isimlerinden Alex De Souza da yer aldı.

Törende konuşan Başkan Ali Koç yeni sezon formalarından da söz ederken asıl sürprizin bir sonraki sezon kullanılacak formalar olduğunu vurguladı. Koç şunları söyledi:

"Artık formalarımızda yıldız kullanmayacağız. Çok uzun bir birliktelikten sonra, yeni bir markayla birlikteliğe gidiyoruz. Aşağı yukarı 30 seneyi aşan bir birlikteliğe son verdik. Fenerbahçe'nin tarihinde biri adidas, biri Fenerium olmak üzere iki marka var. Öncelikle Adidas'a teşekkür etmek istiyorum. Bazı yerlerde asgari müşterekte buluşamıyorduk. Geldiğimiz noktada PUMA'yla devam etme kararı aldık. Fenerbahçe, Türkiye'nin en önemli markalarından biri, belki de en önemlisi. Birlikte çalıştığımız markaları büyütürüz."

FİYATI 319 TL

Başkan Ali Koç açıklamasında, "Fiyatları belirlemede bizim özgürlüğümüz var. Daha önce fiyat belirlemeyi global firma yapıyordu. Bu sene forma fiyatı 319 TL. Buradaki en önemli şey sattıklarımızın ödeme takvimleri. Bir öncekine göre bu formadan kazancımız yaklaşık 5 katı olacak" dedi.

Ali Koç'un açıklamalarının ardından sarı-lacivertli kulübün 2021-22 sezonu iç saha ve deplasman formaların tanıtıldı. Formaların arka yaka bölümünde Mustafa Kemal Atatürk imzasının yer aldığı görüldü. (HABER MERKEZİ)