Fenerbahçe ilk maçta penaltılarda yıkıldı

Fenerbahçe yeni sezon hazırlığı için Rusya'da katıldığı özel turnuvanın ilk maçında Zenit'e penaltılarda 4-3 kaybetti. Yeni teknik direktör İsmail Kartal da ilk maçında aradığını bulamadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rusya'nın St Petersburg kentinde katıldığı Pari Premier Cup turnuvasının ilk maçında Fenerbahçe, Zenit'e yenildi.

5 yıldızlı logo bulunan sarı renkli formalarla sahaya çıkan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal da yeni dönemde takımın başındaki ilk sınavını verdi.  

Karşılaşmaya daha etkili başlayan ev sahibi Zenit, 6, 9, 22 ve 37. dakikalarda gol fırsatları yakaladı. Bu ataklarda Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğriyabat tehlikeleri savuşturdu.

İlk ciddi pozisyonunu 22. dakikada Arao ile bulan sarı-lacivertlilerde ise en formda oyuncular kaleci İrfan Can Eğribayat ile İsmail Yüksek oldu.

Kalan sürede iki takım da aradığı golü bulamadı ve maç penaltılara kaldı.

Penaltı atışlarında Malcom, Adamov, Mosotovoy ve Sutormin ile 4 gol bulan Zenit, İsmail Yüksek, Osayi-Samuel ve Pedro ile 3 gol atan Fenerbahçe'yi 4-3 yenmeyi başardı.

Zenit'te Bakaev penaltı kaçırırken, Fenerbahçe'de ise Rossi ve İrfan Can Kahveci penaltıyı gole çeviremeyen isimler oldu. (HABER MERKEZİ)