Fehim Taştekin yazılarıyla Gazete Duvar'da...

Gazeteci yazar Fehim Taştekin, Gazete Duvar okurları için yazmaya kaldığı yerden devam ediyor. Taştekin'in yeni yazısı bu gece yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci yazar Fehim Taştekin, dış politika analizlerine Gazete Duvar'da devam ediyor. Taştekin'in yeni yazısı bu gece yayında olacak... 

Fehim Taştekin İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Gazeteciliğe 1994’te başladı. Yeni Şafak, Son Çağrı, Yeni Ufuk, Tercüman, Radikal ve Hürriyet gazetelerinde çalıştı. Muhabirlik, editörlük ve dış haberler müdürlüğü yaptı. Ajans Kafkas’ın kurucu yayın yönetmeni olarak Kafkasya üzerine çalışmalar yürüttü. Kapatılıncaya kadar İMC TV’de “Doğu Divanı”, “Dünya Hali” ve “Sınırsız” adlı programların yanı sıra MedyascopeTV ve +GerçekTV’de dış politika programları yaptı. BBC Türkçe’nin analiz yazarları arasında yer alıyor. Al Monitor ve Gazete Duvar’da köşe yazılarına devam ediyor. Kafkasya ve Orta Doğu üzerine saha çalışmaları yürüttü. “Suriye: Yıkıl Git, Diren Kal”, “Rojava: Kürtlerin Zamanı” ve “Karanlık Çöktüğünde” adlı kitaplara imza attı. (HABER MERKEZİ)