Federasyondan Beşiktaş’a derbi cezası 

Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe derbisinde yaşanan ve bir oyuncunun yaralanmasına neden olan tribün olayları nedeniyle Beşiktaş'a bir maç seyircisiz oynama ve 325 bin lira para cezası verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Beşiktaş basketbol kulübüne bir maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Açıklamada, Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında oynanan Fenerbahçe maçındaki tribün olayları nedeniyle Beşiktaş'a bir maç seyircisiz oynama ve 325 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

YAM MADAR'IN KAŞI AÇILDI

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan ve Beşiktaş'ın 68-64 galip geldiği maçın ikinci periyodunda sahaya atılan yabancı maddelerden birinin Fenerbahçe oyuncusu Yam Madar’ın yüzüne isabet etmesi üzerine karşılaşma bir müddet durmuş, kaşı açılan sarı-lacivertli sporcunun bir süre saha içinde yapılan tedavisine soyunma odasında devam edilmişti.

Madar'a isabet eden cisim sonrası hakemler, tribünleri uyarmak için anons yaptırmıştı. Fenerbahçe ise olay sonrası oyuncunun kısmi görme kaybı yaşadığını açıklamıştı. (HABER MERKEZİ)