Fatih Terim'in hesabı çalındı, Ali Koç paylaşımı yapıldı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in Instagram hesabı 'hack'lendi, Ali Koç'lu paylaşım yapıldı. Terim kısa süre sonra hesabı geri aldığını açıkladı ve paylaşımı sildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Fatih Terim'in Instagram hesabından Ali Koç'la yan yana oturdukları ve Terim'in çay içerken görüldüğü bir paylaşım yapıldı. Paylaşılan videoda "Biz adı geçenlerin birçoğuyla rakip bile değiliz" sözleri duyuldu.

HESABIN 'HACK'LENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu video kısa süre sonra silindi ve Terim açıklama yaptı. Terim, "Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Terim'in yardımcılığını yapan eski futbolcu Necati Ateş de hesabın 'hack'lendiğini ve videonun dikkate alınmaması gerektiğini söyledi.

NASIL YAN YANA GELDİLER?

Fatih Terim ve Ali Koç, 4 Haziran 2023'teki Galatasaray-Fenerbahçe maçını Nef Stadyumu'nda izlemişti. Şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0 yenmiş ve ardından stadyumda kutlama yapmıştı. (HABER MERKEZİ)

Terim hesabından yapılan paylaşımın ekran görüntüsü.