Fatih Portakal: Kimlik bilgilerim çalındı

Gazeteci Fatih Portakal, İbrahim Haskaloğlu'nun tutuklanma haberini paylaştıktan sonra kimlik bilgilerinin kendisine iletildiğini söyledi. Portakal, "Ortada ciddi bir durum var" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Fatih Portakal, İbrahim Haskaloğlu'nun tutuklanma haberini paylaştıktan sonra kendi kimlik bilgilerinin bir numaradan kendisine gönderildiğini söyledi. Portakal, Haskaloğlu'nun tutuklanma haberini paylaştıktan sonra kendi kimlik bilgilerinin bir numaradan kendisine gönderildiğini söyledi.

'ORTADA CİDDİ BİR DURUM VAR'

Portakal, Twetter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kimlik bilgilerini yayınlamaktan İbrahim Koloğlu tutuklandi. Yayması yanlıştı.Tutuklamanin da yanlış olduğunu düşünüyorum. Ancak bu hekleme iddiasının doğru olabileceğini gösteriyor. En önemlisi ‘Gözaltına alındı’ paylaşımını yaptıktan sonra 12:50’de 0534 nolu cepten tüm kimlik bilgilerim gönderildi; fotoma kadar her şey. Kişisel verilerim nasıl bilinebilirdi?Savcılığa başvuru yapıldı.Cevap istiyorum,bu bilgilerim nasıl ele geçirildi? ’nun iddialarının gerçeği yansıtıp yansıtmadığını öğrenmiş oluruz. Kamuoyu da bilgilenmiş olur. Bir yurttaş olarak aranmayı bekliyorum. Çünkü ortada çok ciddi bir durum var."