Fatih Erbakan'ın 'kuyruklu bebek' videosu sosyal medyada viral oldu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın aşı olan çocukların kuyruklu doğabileceğini iddia ettiği video, yeniden sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde son dakika Cumhur İttifakı'na katılarak gündem oldu. Erbakan, bu sefer de pandemi döneminde ortaya çıkan aşı karşıtlığını desteklediği ve aşı olan çocukların kuyruklu doğabileceğine dair paylaştığı görseller ile gündemde.

Sosyal medyada paylaşılan videoda Erbakan'ın, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık ile Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Bilge ile düzenlediği basın toplantısındaki açıklamaları yer alıyor. 2021'de düzenlenen basın toplantısında Erbakan, aşı olan çocukların kuyruklu, tüylü, dört bacaklı doğacağını iddia etti. Bebek fotoğrafları gösteren Erbakan, "Burada gördüğünüz gibi kuyruklu bir bebek doğmuş, genetik bozulmadan dolayı. Burada da hayvan postu olan bir bebek. Büyüdükçe hayvan gibi vücudunu tüyler saracak. Burada 4 bacaklı, 3 kollu bir bebek doğmuş" ifadelerini kullandı.

Ancak mRNA aşılarının insan genini değiştirdiğini ileri süren Erbakan'ın gösterdiği fotoğrafların montaj olduğu ortaya çıktı. (HABER MERKEZİ)