Fatih Altaylı: Seçim gecesi ekrana davet edilmedim

Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı, seçim gecesi ekrana davet edilmediğini ancak ayrılık kararının bu durumla ilgisi olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fatih Altaylı, dün 'Bana katlanan herkese teşekkürler' başlıklı yazısıyla Habertürk'ten ayrıldığını duyurdu. Odatv'den Uğur Can Biçer'e konuşan Fatih Altaylı, 'Teke Tek' ve 'Bire Bir' programlarına dijital platformda devam edeceğini belirtirken seçim gecesi ekrana çıkmamasıyla ilgili olarak "14 Mayıs'ta yani seçim gecesinde ekrana çıkarılmadığım doğrudur. Onun dışındaki bütün gelişmeleri köşemde yazdım" dedi.

Fatih Altaylı, "Habertürk'ten ayrılmanızda seçim gecesi ekrana çıkarılmamanızın etkisi oldu mu?" sorusunu "Hayır. Ekran meraklısı değilim. Beni çıkarmadılar diye ayrılacak değilim. Bir günlük bir şey değildir, ayrılma süreçleri. Bir şeye kızdım ayrılacağım diyecek kadar salak değilim. Köşemde yazdığımın dışında bir şey söz konusu değil. Seçim programına kanala davet edilmediğim doğrudur. Ama ayrılmamın o davet edilmemekle bir ilgisi yoktur. Daha uzun bir süreçtir" diye yanıtladı. (HABER MERKEZİ)