Fahrettin Koca'dan Kılıçdaroğlu'na: Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?

Sağlıkta şiddet nedeniyle kendisini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıt veren bakan Fahrettin Koca, "Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet nedeniyle kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. 

Konya Şehir Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı olarak görev yapan doktor Ekrem Karakaya, uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etti.

Saldırının ardından Twitter hesabından açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Koca için "beceriksiz" dedi.

Kılıçdaroğlu "Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline 'giderlerse gitsinler' demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'na Twitter üzerinden yanıt veren Fahrettin Koca ise, "Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?" dedi. (HABER MERKEZİ)