Fahrettin Koca, Ekrem İmamoğlu'nu aradı: Tedbirler konusunda çalışıyoruz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, korona virüsü salgınına yönelik tedbir çağrısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisini aradığını belirtti. İmamoğlu, “Tedbirler konusunda hassasiyetle çalıştıklarını söyledi” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, korona virüsü (Covid-19) salgını ve salgın kaynaklı ölümlerin artması nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya önlem alma çağrısı yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan İmamoğlu, “Mezarlıklar Daire Başkanlığı’mızın 'Bulaşıcı Hastalık Ölüm Sayısı' bugün 164 olmuştur. Bu sayı tüm pandemi döneminde bildirilen en yüksek sayıdır. Bulaşıcı hastalıktan vefat eden 164 vatandaşımıza Allah’tan rahmet dilerim. Sayın Fahrettin Koca tedbir almada gecikiyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Bir saat sonra yeni bir açıklama yapan İmamoğlu, Koca'nın kendisini aradığını ve tedbirler konusunda çalıştıklarını söylediğini aktardı. İmamoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca az evvel beni aradı. Tedbirler konusunda hassasiyetle çalıştıklarını söyledi. Pandemi sürecinde seferberlik anlayışıyla, şeffaflık ve bilim temelinde tüm adımları hep beraber atmak vazifemizdir. Daha sağlıklı bir Türkiye umuduyla...” (HABER MERKEZİ)