Ezra Miller başrolde: 'The Flash' filminden yeni fragman

Ezra Miller'ın başrolde yer aldığı "The Flash"ın yeni fragmanı yayınlandı. Film, Las Vegas’ta yapılacak CinemaCon etkinliğinde ilk tam gösterimiyle izleyici karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Man of Steel (2013) ile başlayan DC Sinematik Evreni’ni sona erdirecek ve yeni bir evreni başlatacak olan "The Flash" filminden yeni bir fragman yayınlandı.Ezra Miller'ın başrolde olduğu film, 16 Haziran'da vizyona girecek. "The Flash" filmi, Ben Affleck’in Batman rolünde görüleceği son film olacak.

Webtekno'nun haberine göre, filmde Barry Allen (Ezra Miller) annesinin ölümünü engellemek için onun öldürülmediği alternatif bir dünyaya seyahat ediyor. Bunu yaparken, hiç süper kahramanın olmadığı başka bir gerçeklikte kapana kısılıyor. 

Ana zaman çizgisindeki Barry, General Zod'u (2013 yapımı "Man of Steel "den dönen Michael Shannon canlandırıyor) durdurmak için başka bir dünyadaki Barry ve süper güçlü, Kriptonlu kahraman Supergirl (Sasha Calle) ile takım olmak zorunda kalıyor. 

Kadroda ayrıca Barry'nin ebeveynleri rolünde Ron Livingston ve Maribel Verdú, Barry'nin aşkı Iris West rolünde Kiersey Clemons ve Aquaman'in babası Thomas Curry rolünde "Aquaman" oyuncusu Temuera Morrison yer alıyor.