Evine hırsız giren Sterling, Dünya Kupası'ndan ayrıldı: Bazen futbol hayattaki en önemli şey değildir

İngiltere milli futbol takımı oyuncularından Raheem Sterling, Londra'daki evine ailesinin de bulunduğu sırada hırsızların girmesi sonrası milli takım kampından ayrılarak İngiltere'ye döndü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz futbolcu Raheem Sterling'in Londra'daki evine cumartesi gecesi eşi ve üç küçük çocuğu da evdeyken hırsız girdi. İngiltere milli takımıyla Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda bulunan futbolcu, olayın üzerine kamptan ayrılarak Londra'ya döndü.

BBC Türkçe'nin aktardığına göre İngiltere Menajeri Gareth Southgate, takımının Dünya Kupası son 16 turunda dün akşam Senegal'i 3-0 yendiği maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Sterling'in Londra'ya döndüğünü doğruladı. Southgate, "Bazen futbol hayattaki en önemli şey değildir. Aile her şeyden önce gelmelidir. Kendisine biraz alan tanımak istedik. Önümüzdeki birkaç gün gelişmelere bakacağız" dedi.

İngiltere, Katar'daki Dünya Kupası'nda cumartesi günü çeyrek finalde Fransa'yla karşılaşacak.

Chelsea'de forma giyen 27 yaşındaki Sterling, İngiltere'nin ilk grup maçında İran'a karşı bir gol atmış; 6-2 biten maçın ardından 0-0 biten ABD maçında da oynamıştı. Ancak Galler maçında Southgate, Sterling'i ilk 11'e almamıştı.