'Evde Tek Başına' oyuncusu Devin Ratray, cinsel saldırı ile suçlanıyor

Oyuncu Devin Ratray hakkında cinsel saldırı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Manhattan polis departmanı yetkilileri konu hakkında Smith'le temas halinde olduklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Popüler film serisi "Evde Tek Başına"da Kevin'in ağabeyi Buzz karakterini canlandıran Devin Ratray hakkında New York'ta bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Geçen sene kız arkadaşına şiddet uyguladığı için tutuklanan Ratray, iddiaları reddetti. 

Mirror.co.uk'nin haberine göre, Lisa Smith, oyuncunun 2017'de Manhattan'daki dairesinde içkisine ilaç attığını ve kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Ratray'in fiziksel şiddetle de suçlandığını öğrenen Smith, 2017'de oyuncu hakkındaki şikayetinin neden takip edilmediğini öğrenmek için yetkililerle iletişime geçti. CNN'e konuşan Smith, polisin ilk iddiasını tam olarak soruşturmadığı için “yıkıldığını” söyledi. Smith, savcılarla iş birliği yapmayı teklif etmesine rağmen davanın kapatıldığını gösteren e-postaları olduğunu iddia etti. 

Manhattan bölge savcılığı, Smith ile "temas halinde olduklarını" doğruladı ancak davayla ilgili açıklama yapmayı reddetti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)