Euro 2020'de günün programı: Türkiye İsviçre karşısında mucize arayacak

A Grubu'nda son maçlar oynanacak. Türkiye, İsviçre ve Galler gruptan çıkmak için galibiyet arayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (Euro 2020) grup aşamaları bugün 2 maçla devam edecek. Bugün oynanan maçlarla beraber A Grubu'ndaki tüm müsabakalar tamamlanacak. Turnuvada günün maçları şöyle:

19:00 / Türkiye-İsviçre: Euro 2020'de henüz gol atamayan ve puanı bulunmayan Türkiye, Azerbaycan'da İsviçre ile karşılaşacak. Bakü Olimpiyat Stadı'ndaki maç öncesinde İsviçre'nin 1 puanı bulunuyor. Türkiye'nin gruptan çıkma şansı ise diğer gruplardaki maçlara bağlı. Tüm gruplarla ilk 2 sırayı alan ekipler direkt olarak son 16 turuna kalacak. Tüm gruplardaki üçüncüler arasında ise en iyi 4 takım bir üst tura kalacak. Mücadele TRT 1'de canlı yayınlanacak.

19:00 / İtalya-Galler: İlk iki maçını da kazanarak bir üst turu garantileyen İtalya, İsviçre'den 1, Türkiye'den 3 puan alan grup ikincisi Galler ile karşı karşıya gelecek. Galler maçtan 1 puan kazanması halinde üst turu garantileyecek. Maç İtalya'nın başkenti Roma'daki Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Maç TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Karşılaşmalar öncesi A Grubu'ndaki son durum şöyle: 

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İsviçre karşısında sahaya Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Mert, Kaan, Ozan, Cengiz, Hakan, İrfan Can, Burak 11'i ile çıkacak.

İsviçre'nin ilk 11'inde ise, Sommer, Widmer, Elvedi, Akanji, Freuler, Xhaka, Rodriguez, Zuber Embolo, Shaqiri, Seferovic yer alacak. (HABER MERKEZİ)