Eskişehir Büyükşehir Belediyesi projelerini teknik geziyle anlatıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, projelerin ve tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde anlatmak üzere teknik geziler düzenliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin (EBB) hayata geçirdiği projeleri ve tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde anlatmak üzere düzenlediği teknik geziler başladı. Teknik gezilerde yetkililer tarafından Eskişehirlilere merak ettikleri tüm konularda bilgilendirme yapılıyor. 

Eskişehirliler, EBB yetkililerinin rehberliğinde ilk olarak yeni Halk Ekmek Unlu Mamuller Fabrikası’nı ziyaret etti. Burada fabrika ile ilgili yetkililer tarafından yapılan sunumun ardından son teknolojiye sahip fabrikada el değmeden üretilen ürünlerin tüm üretim aşamalarını görme imkanı buldu.

EBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (ESKİ) geçerek İçme Suyu Arıtma Tesisleri’ni gezen Eskişehirliler, burada da Eskişehir Su Temin ve Dağıtım Scada Sistemi hakkında yetkililer bilgi verdi.

Teknik gezilerin bir diğer durağı ise EBB Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın fidanlık üretim alanlarındaki seralar oldu. Yıllık 1 milyon adet çiçek üretimi yapılan seralarda yetkililer tarafından bilgilendirilen Eskişehirliler üretim aşamalarını inceledi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, tesislerin tanıtımı ve yapılan çalışmaların anlatıldığı teknik gezilere katılmak isteyenlerin 0222 211 55 00 numaralı telefondan dahili 1221-1400-1202’yi arayarak bilgi alabileceklerini ve kayıt yaptırabileceklerini açıkladı.