Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar gözaltına alındı

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın, Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında Kastamonu'da gözaltına alındığı belirtildi.  

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen eski başkan Murat Hazinedar'ın Kastamonu'da gözaltına alındığı duyuruldu. 

Beşiktaş Belediyesi'ne bugün 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlamalarla operasyon düzenlenmişti.

Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 kişi gözaltına alınmıştı.

 Anadolu Ajansı'nın haberine göre eski başkan Murat Hazinedar ise Kastamonu Tosya'da gözaltına alındı. Hazinedar'ın İstanbul'a getirileceği öğrenildi.

Beşiktaş Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada "Bugün çeşitli basın yayın organlarında “Beşiktaş Belediyesi’ne operasyon” başlıklı bazı haberler yer almaktadır. Bu haberler 2014 ve 2018 yılları arasında başlatılan bir sürece ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır” denilmişti. (HABER MERKEZİ)