Eski Bakan Masum Türker'in 'İnci Taneleri' yorumu tepki çekti: 'Pavyonda böyle güzel kadınlar mı var?'

Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Masum Türker'in konuk olduğu bir programda, 'İnci Taneleri' dizisi hakkındaki "Pavyonda böyle güzel kadınlar mı var?" yorumu tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Masum Türker, Hande Fırat'ın Gece Görüşü isimli programa konuk oldu. Türker'in programdaki 'İnci Taneleri' dizisi ile ilgili yorumu gündem oldu.

Gece Görüşü programının son bölümüne Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Masum Türker, gazeteciler Zafer Şahin, İsmet Özçelik ve Melik Yiğitel konuk oldu. Gündemin konuşulduğu anlarda gazeteci Zafer Şahin, Hande Fırat'a "Sen orada Kanal D’de başlayan İnci Taneleri dizisini mi izliyorsun?" diye sordu. 

Hande Fırat da, "Reklam aralarında sürekli tanıtımı izlediğiniz için ben de bari diziyi izleyeyim dedim. Sürekli bir insan reklam arasında İnci Taneleri’nin tanıtımını izler mi merak ediyorum diyerek esprili bir soru yöneltti.

Masum Türker, Hande Fırat’ın "Sayın Bakan, siz izlediniz mi?" sorusuna, "Hakikaten ya… Pavyonda böyle güzel kadınlar mı var?" diye yanıt vermesi tepki çekti.