Esenyurt'ta ölü sayısı 4'e yükseldi

Esenyurt'ta annesini ve iki kardeşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Ömer Orak da vefat etti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde ailesiyle tartışan Ömer Orak, annesi Nurten Orak, 9 ay önce evlenen ve 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilen kız kardeşi Esra Yamak ve kardeşi Yasin Orak'ı silahla öldürdü. Ailesini katlettikten kendine ateş eden Ömer Orak, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Orak bugün hastanede öldü. 

3 YILDIR İŞSİZMİŞ

DHA'nın haberine göre, Ömer Orak'ın yaklaşık 3 yıldır işsiz olduğunu söyleyen dayısı İsa Kuş, "Hiç dışarı çıkmıyordu, sabaha kadar internet oyunlarıyla vakit geçiriyordu. Cinnet mi geçirdi bilmiyoruz. Amcasının oğluna mesaj göndermiş, 'Ben bunları öldürdüm gelin cenazeyi alın' demiş. Biz mektup bıraktığına dair bir şey görmedik, mesaj göndermiş" dedi.

5 YIL ÖNCE BABASI İNTİHAR ETMİŞ

Bir ailenin yok olduğu katliam sonrası, yakınları cenazeleri teslim almak için bugün Adli Tıp Kurumu'na geldi. Nurten Orak'ın eşinin de 5 yıl önce binadan atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Ailenin hayatta kalan tek üyesinin ise çalıştığı için olay anında evde olmayan Ersin Orak olduğu belirtildi. (HABER MERKEZİ)