Esenler'de 15 katlı binanın dış cephesi çöktü

İstanbul Esenler'de, 15 katlı bir apartmanın dış cephe kaplamaları çöktü. Bu sırada mahallede panik yaşanırken, olayda yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esenler'deki olay, Tuna Mahallesi Şehit Cengiz Karcıoğlu Caddesi'nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre şiddetli rüzgar sonrası 15 katlı binanın dış cephesi sokağa düştü. Caddede bulunanlar panikleyerek düşen parçalardan kaçmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Apartmanın çevresinde güvenlik önlemi alındı. Olayda yaralanan olmadı. 

'ÇOK KORKTUM GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU'

DHA'nın haberine göre düşen parçalardan kurtulmak için kaçtığını söyleyen Gülseren Arslan, "Çocuğu bıraktım, yukarı doğru kaçtım. Kabarma yapınca bir anda uçtu. Bağırdım ama anlamadılar ne olduğunu. Çok korktum. Göz gözü görmedi. Yüzümü örtüp kaçtım. Yine sallanıyor" dedi. 

İtfaiye ekipleri şiddetli rüzgardan dolayı dış cephede kalan parçaları müdahale edemedi. Kalan parçaların apartman yönetimi tarafından kendi imkanlarıyla çıkartılacağı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler esenler bina çökme