Ersan Şen’den yerel medya mensubuna 'Lavuk' davası

Ersan Şen yorumcu olarak katıldığı bir televizyon kanalında yaptığı konuşmalar nedeni ile kendisini eleştiren Çorum Kanal 19 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Bıçakçı’ya dava açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hukukçu Ersan Şen yorumcu olarak katıldığı bir televizyon kanalında yaptığı konuşmalar nedeni ile kendisini eleştiren Çorum Kanal 19 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Bıçakçı’ya 'lavuk' davası atçı. Bıçakçı “lavuk” kelimesinin “gereksiz konuşan kimse” anlamına gelmesi nedeni ile davayı kazandı. 

ERSAN ŞEN DAVAYI KAYBETTİ

Bıçakçı, Şen’in televizyon yayınındaki sözleri nedeni ile sosyal medya üzerinden “lavuk” dediği için Ersan Şen’in kendisine dava açtığını, avukatı aracılığı ile aranarak yine kendisinden 10 bin 500 TL para istediklerini söyleyerek, “ben bu parayı veremem dava açın” dediğini söyledi.

Bunun üzerine Şen’in avukatı aracılığı ile dava açtığını ifade eden Satılmış Bıçakçı, “Lavuk” kelimesinin “gereksiz konuşan kimse” anlamına gelmesi nedeni ile hakaret sayılmadığını ve beraat ettiğini vurguladı.

Satılmış Bıçakçı, “Özellikle sosyal medya üzerinden televizyonlarda konuşarak bizleri kızdırıyorlar. Kendimize hakim olamayıp sosyal medya üzerinden mesajlar atıyoruz. Benim insanlara tavsiyem, sosyal medya mesajları başınıza iş açar. Sakın ola hakaret, küfür içerikli mesajlar atmayın. Bazı isimler maalesef bunu kullanarak sizi dava edebilir. Hatta bu yorumları nedeni ile avukatlar aracılığı ile sizden ciddi paralar talep edilebilirler” dedi. (HABER MERKEZİ)