Erkeklik krizi: Kıskançlıktan evdeki tamirciyi bıçakladı

Antalya'da, N.B.'nin yanına gelen eski partneri erkek S.M. ile bu sırada evde bulunan çamaşır makinesi tamircisi olduğu öne sürülen 30 yaşındaki D.A. arasında kıskançlık nedeniyle bıçaklı kavga çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da, 32 yaşındaki N.B.'nin yanına gelen eski partneri erkek S.M. ile bu sırada evde bulunan çamaşır makinesi tamircisi olduğu öne sürülen 30 yaşındaki D.A. arasında kıskançlık nedeniyle bıçaklı kavga çıktı. Kavgada S.M. ve D.A. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı

DHA'da yer alan habere göre N.B.'nin evinden gelen tartışma seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

MAKİNE TAMİRCİSİ HASTANEYE KALDIRILDI

Çamaşır makine tamircisi olduğu belirtilen D.A.'yı (30) yaralı gören polis, sağlık ekibi çağırdı. D.A. gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vücudunda ve üzerinde kan lekeleri olan N.B., eski erkek arkadaşı S.M.'nin eve geldiğini, çamaşır makinesi tamircisi D.A.'yı kıskandığını, aralarında kavga çıktığını dile getirdi. N.B. eski erkek S.M.'den şikayetçi oldu.

Polis, olay sırasında kendisi de bıçakla yaralanan S.M.'yi yakalamak için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler erkek şiddeti taciz