Erdoğan'ın 'Kilo vermelisin' dediği fenomen Fevzi Kaan Türker diyetisyene gitti

Sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker, Erdoğan'ın 'Kilo vermelisin' demesinin ardından diyetisyene başvurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyada şarkıları org eşliğinde kendine özgü yorumlamasıyla tanınan ve en son rapçi Sefo’nun ‘Isabelle’ şarkısıyla 500 bine yakın takipçiye ulaşan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, 10 Aralık'ta Samsun'da gençlik buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında performans sergiledi. Türker, sahneden indikten sonra bir süre Erdoğan'la sohbet etti. 

DHA’nın haberine göre, sohbet sırasında Erdoğan, Türker'e 'Kilo vermelisin' dedi. Konuşmanın ardından diyetisyene başvuran Türker, "Çok mutluyum. Cumhurbaşkanı'na karşı şarkı söyleyince elim ayağıma dolandı. Çok heyecanlandım. Cumhurbaşkanımız, 'Kiloları vereceğiz' dedi. Ben de diyetisyene gittim. Şu an 72 kiloyum, bunu 55-60'a düşüreceğiz inşallah. Sanatımda ilerleyip, daha iyi yerlerde olmak istiyorum. Beni seven de var sevmeyen de var. Beni sevenlere selam olsun, onları seviyorum” dedi.

Fevzi Kaan Türker

Fevzi Kaan Türker'in müzisyen babası Hakan Türker de, "Buluşmamız önceden planlanan bir şey değildi. Bizim için bir saat içerisinde gerçekleşen sürpriz oldu. Fevzi'nin kilolarına biraz değindi. Çok iştahlı olduğunu söyledim. Fevzi de iştahlı olduğunu söyledi. 'Bunu bir frenlememiz lazım. En kısa zamanda diyetisyene git' dedi. Biz de diyetisyene gittik. Fevzi'nin artık bir diyetisyeni var. Bundan sonra zayıflama yolunda ilerleyeceğiz" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)