Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Her şeyi bitirdin, şimdi pazarcıya mı geldi sıra?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Bayrampaşa'ya yaptığı ziyarette kendisini "PKK ile iş birliği yapmakla" suçlayan bir esnaf ile tartışan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Esenler'de düzenlenen mitingde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Erdoğan, dün Bayrampaşa''da bir pazara yaptığı ziyaret sırasında kendisini "PKK ile iş birliği yapmakla" suçlayan bir esnafla tartışan İmamoğlu için "Her şeyi bitirdin şimdi pazarcıyla kavgaya mı geldi sıra?" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şunları söyledi: "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun musunuz? Yaptığı bir şey var mı? Allah göstermesin bir yağmur olduğu zaman her tarafı sel alıp götürüyor. Nerede başkan? Bodrum'da. Nerede, İsviçre'de kayakta. Bunlar bu millete aşık değil. Dün de ne yaptı. Bir tane pazarcıyla kavga ediyor. Yav pazarcıyla kavga edilir mi? Her şeyi bitirdin şimdi pazarcıyla kavgaya mı geldi sıra? Ondan sonra da zabıtalarla tutup, karakola götürüyor. Hale bak, hale bak. Ne oldu? Onlar da bıraktı. Böyle bir idarecilik olmaz. Böyle bir belediye başkanlığı olmaz. Bıraktı belediyeyi, gitti Van'da siyaset yapıyor. Orada da PKK'nın işaretini yapıyor, hanım bir taraftan, o bir taraftan. Ya bunlar teröristlerle, el ele kol kola. Pazar günü bunlara gereken dersi vermemiz lazım. Ve Ekrem'ine de, Bay Bay Kemal'ine de inşallah hem pazar hem de 2024'te gereken dersi vermemiz lazım" dedi. (HABER MERKEZİ)