Erdoğan: Yola AK Parti ile beraber devam kararını benim aziz milletim vermiş durumda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partililere Süleyman Soylu'nun telefonundan seslendi: Millet, 'AK Parti varsa biz varız' diyor ve yola AK Parti ile beraber devam kararını benim aziz milletim vermiş durumda.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı AK Parti Başakşehir İlçe Danışma Meclisi toplantısına telefonla bağlandı.

Adana'da Çukurova Üniversitesi'ndeki açılış törenleri ve Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi'nin temel atma töreninde binlerce insanla bir arada olduklarını aktaran Erdoğan, "Türkiye'nin geleceğine yönelik milyarlarca dolarlık yatırımın temellerini attıklarını" söyledi.

Erdoğan, şöyle konuştu: "Millet, AK Parti'den birçok şeyler bekliyor. 'AK Parti varsa biz varız' diyorlar ve yola da AK Parti ile beraber devam kararını benim aziz milletim vermiş durumda. Onun için de 'Durmak yok, yola devam' diyoruz. Çok çalışacağız ve 2023 inşallah bu milletin geleceğe yönelik karar yılı olacaktır. Bu kararın da Başakşehir en önemli unsurlarından bir tanesidir." (AA)