Erdoğan sadece bir lidere teşekkür etmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastalığı nedeniyle mesaj yayınlayan liderlere tek tek teşekkür ederken, bir tek BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı görmezden gelmesi dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Koronaya yakalanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ev istirahati dönemi devam ediyor. Hastalığı dolayısıyla geçmiş olsun mesajı ileten liderlere, sosyal medya hesabından tek tek teşekkür eden Erdoğan, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ise liste dışı bıraktı. 

Hüseyin Baş, cumartesi günü Twitter hesabından, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şifalar diliyorum" paylaşımını yapmıştı.

Erdoğan'ın, geçmiş olsun mesajı nedeniyle teşekkür etmediği tek lider olan Hüseyin Baş'ın dün "Ak parti logosundaki ampulun etrafında neden dikenler olduğunu artık daha iyi anlıyorum" demesi dikkat çekti.

'KİMSE ERDOĞAN'IN CEZAEVİNDE ABD ELÇİSİYLE BALIK YEDİĞİNİ KONUŞMUYOR'

Kar yağışının ulaşımda aksamalara neden olduğu gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçıda İngiltere Büyükelçisi'yle yemek yemesi iktidar tarafından hedef haline getirilmiş, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ise şu mesajı paylaşmıştı: "Herkes İmamoğlu’nun İngiliz Büyükelçisi ile balık yediğini konuşuyor ama kimse Cumhurbaşkanı'nın Pınarhisar Cezaevi’nde Amerikan Büyükelçisi ile balık yediğini konuşmuyor."

(HABER MERKEZİ)