Erdoğan: Bay Kemal'i indirdiler Özgür Efendi'nin de dikkat etmesi lazım

Erdoğan Antalya'da CHP'yi ve Özgür Özel'i hedef aldı: "Bay Kemal'i sırtından hançerleyip koltuğundan indirdiler. Özgür Efendi'nin de dikkat etmesi lazım, aynı hançer her an kendi sırtına da inebilir."

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin Antalya ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı. Programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yine CHP'yi hedef aldı. Erdoğan, "CHP'yi yönetenlerin tek gündemi kimin adamının nereden aday gösterileceğinden ibaret. Siyasetteki tek gayeleri, tek kavgaları budur" dedi.

DHA'nın aktardığına göre Erdoğan özetle şunları söyledi: 

'İSTANBUL, ANKARA HARAP OLDU, İZMİR ZATEN BERBAT'

"Amacımız özellikle muhalefetin idaresi altında durumu giderek kötüleşen şehirlerimizi içine düştükleri girdaptan süratle çıkarmak. İstanbul harabe, Ankara harabe, İzmir zaten öyle, Antalya aynen harabe oldu. CHP'nin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tekrar buluşmakta kararlıyız. İnşallah 31 Mart'ta Antalya Cumhur İttifakı ile yeni bir döneme yelken açacak. Antalya'da doğru dürüst bir havalimanımız bile yoktu. Bugünkü havalimanına Antalya'yı kimler hazırladı?

'TEK VARLIK GAYELERİ BUDUR'

CHP'nin yapması gereken bizim karşımıza daha iddialı, daha iyi çalışılmış programlarla çıkmak. İktidardaki partiye madem oy oranı olarak en yakın sensin, öyleyse yapman gereken budur. Eskisi, yenisi ve perde arkasındakilerle birlikte CHP'yi yönetenlerin tek gündemi kimin adamının nerede aday gösterileceği üzerinden ibaret. Tüm mücadeleleri, tüm kavgaları, siyasetteki tek varlık gayeleri budur. Bunlar çantada keklik olarak gördükleri belediyeler için CHP'de tam anlamıyla belediyeler meydan muharebesi yaşanmaktadır.

'AYNI HANÇER ÖZGÜR EFENDİ'NİN DE SIRTINA İNEBİLİR'

CHP'nin acemi genel başkanı geçen ay aday belirlenme üzerinden aklınca bize laf atıyordu. 'Karşımıza çıkaracak aday bulamıyorlar' diyordu. Şimdi Özgür Efendi'nin sesi soluğu çıkmıyor. Biz Bay Kemal'le en azından açıktan ve aleni milletin gözü önünde cereyan eden siyasi bir mücadele yürütüyorduk. Kendisiyle çoğu zaman anlaşamasak da siyasette muhatabımızın kim olduğunu biliyorduk. İşte bu Bay Kemal'i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler, Ankara'da bir ofisin dört duvarı arasına vebalı gibi hapsettiler. Özgür Efendi'nin de dikkat etmesi lazım. Aynı hançer, her an kendi sırtına da inebilir."

 

 

(HABER MERKEZİ)