Erdoğan: 2023'te tercihinizi çok dikkatli yapmanızı istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytinburnu'ndaki açılışta konuştu, 'Türkiye yüzyılını ülkemizin lokomotif şehri İstanbul ile birlikte tasarladık. 2023'te tercihinizi çok dikkatli yapmanızı istiyorum' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamasından başlıklar şöyle:

Bu CHP, Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, yurt dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın. Eline diline dursun. 12 - 23 tane belediyen var. Sen ne yaptın, ne yapıyorsunuz, bunu söyleyin. 
Küresel ekonomide yaşanan bazı sıkıntıları aştığımız da ortadadır. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Yarın da şu andaki sıkıntıları aşacağız. 

Bu CHP nedir, çöp çukur çamur. 94'te geldiğimizde İstanbul böyle miydi? Bilesiniz ki yarın da bugünkü sıkıntıları aşacağız. Türkiye yüzyılını ülkemizin lokomotif şehri İstanbul ile birlikte tasarladık. 2023'te tercihinizi çok dikkatli yapmanızı istiyorum. 

Erdoğan, ayrıca "Toplu konutta ve kentsel dönüşümde ilçemizde önemli adımlar attık. Geçtiğimiz haftalarda İlk Evim İlk İş Yerim adıyla 500 bin konut 1 milyon arsa 50 bin iş yeri hedefiyle yeni bir kampanya başlattık. Türkiye bugüne kadar 1 milyon 170 bin sosyal konutu kazandırmış bir hükümet olarak inşallah bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız" diye konuştu.  (HABER MERKEZİ)

Etiketler Erdoğan Zeytinburnu