Enis Arıkan'dan evine gelenlere tepki: Çıplağım, gelmeyin artık

Enis Arıkan, Alaçatı'daki evinin kapısına gelip fotoğraf çektirmek isteyenlere tepki göstererek, "Lütfen evime gelmeyin" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tatilini Alaçatı’daki evinde geçiren oyuncu Enis Arıkan, evinin kapısını çalıp fotoğraf çektirmeye gelenlere tepki gösterdi. Arıkan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Neyim ben? Madame Tussaud Müzesi’ndeki balmumu heykel miyim de öyle ziyarete geliyorsunuz?" dedi. 

Arıkan'ın paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Tam çok taze olmuşken söyleyeyim; lütfen Alaçatı’daki evime gelmeyin kardeşim. Gelip kapımı çalmayın. Çok ayıp bir şey bu, tanımadığınız insanın kapısını çalıp ‘Fotoğraf çektirebilir miyiz?’ diyemezsiniz. Yıllar evvel de yatak odamdan bir herif çıkmıştı. Buyurun beyefendi dediğimde ‘fotoğraf istiyorum’ demişti. Yemin ediyorum size, yıldık gelmeyin kardeşim. Ayıp ya! Tamam tatlıyız çok şekeriz. Zıkkımın dibi istemiyorum evimde sizi istemiyorum."

Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Donlayım, çıplağım gelmeyin artık. Kameralardan görüyorum fotoğraf için geldiklerini. Yanımda kişileri gönderirim. Onlar da güle güle diyorlar. Koskoca insanlar geliyorlar sonra arkalarına baka baka gidiyorlar. Gidişleri de üzüyor beni… Neyim ben? Madame Tussaud Müzesi’ndeki balmumu heykel miyim de öyle ziyarete geliyorsunuz? Tanımadığım insanı sevmem, gelmeyin kapıma…”