Engin Altay'dan 'uzay' açıklaması: Genel başkanımız gayet iyi bilir

Ekrem İmamoğlu ve CHP'li isimlerin sızdırılan toplantısında uzay fonu kullanan Engin Altay, "Tüm zoom toplantılarında arkama bu sanal fonlardan yerleştiriyorum. Genel başkanımız gayet iyi bilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Milletvekili Engin Altay, Parti Meclisi Üyeleri Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve Bülent Tezcan’ın katıldığı online toplantının sızdırılmasıyla ilgili tartışma devam ediyor.

Toplantıya arka fonda uzay fotoğrafı kullanarak katılan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, arka fonunun sosyal medyada gündem olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Fatih Altaylı’ya konuşan Altay, “Tüm zoom toplantılarında arkama bu sanal fonlardan yerleştiriyorum. Bazen arabada, bazen çok alakasız bir yerde, bazen evde olsam da. Bunlar sanal. Online yapılan MYK’larda da bazen bu fonu kullandım. Genel başkanımız benim bu fonumu gayet iyi bilir” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)