'En geç bayramda Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlayacağız'

Abdullah Avcı 1-1 biten Beşiktaş maçının ardından konuştu: Sonuna geldik, umarım Ramazan Bayramı'nda en geç Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlamış olacağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Sahasında Beşiktaş'la berabere kalan lider Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maçı değerlendirdi. 

Avcı, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerian Ismael’in sahaya çıkması muhtemel oyun planını anlamak için geçmişte çalıştırdığı takımları analiz ettiklerini belirtti.

"Maça hazırlanırken hocalarının son dönemde oynattığı formasyondan ve yaptığı açıklamalardan yola çıkarak 3-4-3 sistemine göre hazırlandık" diyen Avcı, şöyle devam etti: "Hocanın bundan önceki çalıştırdığı takımlarda savunmada ve hücumda neler yaptığına çalıştık. Bugünkü kilit nokta savunma arkasına koşulardı. Hüseyin’in pasıyla bunu yaptık. İkiyi bulabilirdik ama rakibin de kaliteli ayakları var, penaltı kaçırdılar. Penaltı mı değil mi tartışılır. Sonra golü buldular kırmızı kart oldu. Sonra fırsatlar yakaladık son dakika direkten dönen bir top var. Oyun gitti geldi. Kazanmak istedik ama kazanamadık."

"Ligi domine eden takım olarak İstanbul’un üç büyük takımına karşı 3 galibiyet 3 beraberlik aldık." diyen Avcı, "Kazansak da matematiksel olarak iyi olacaktı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum beni bugün çok duygulandırdılar. Buraya gelip destek veriyorlar. Biz sonuna geldik, umarım Ramazan Bayramı'nda en geç Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlamış olacağız" dedi. 

Abdullah Avcı, kullandıkları çift vuruş pozisyonunda kural hatası olduğu yönündeki iddialara ilişkin de "Hakem veya kararlar hakkında çok konuşmadım. Pozisyonu gördüm o tarz geri pas verilmeyen 1000 tane de pozisyon var. Olayı da başka bir yere çekmesinler" değerlendirmesini yaptı. (HABER MERKEZİ)